Nordkoreas uppskjutning av missiler bryter inte mot FN-resolution

Under de senaste 3 dagar har Nordkorea avfyrat 6 stycken kortdistansrobotar. Men enligt Rysslands utrikesminister Sergej Lavror bryter dessa övningar inte mot FN-resolution.

Lavrov sa att dessa robotar, som Nordkorea avfyrade är inte ballistiska, medan FN:s säkerhetsråd förbjuder att använda just ballistiska missiler. Han även påpekade att situationen på Koreahalvön har börjat normalisera sig och det är onödigt att försöka göra den sämre igen genom att kritisera Nordkoreas handlingar hela tiden. Ingen har rätt att anklaga Nodkorea för aggression och förbjuda utföra militära övningar, som inte strider mot några lagar eller regler.

Image-55

Bilden är lånad här

Källor: Telegrafist, RT (rysk)

Taggat:, ,

En tanke på “Nordkoreas uppskjutning av missiler bryter inte mot FN-resolution

  1. Trött på väst, en samling lakejer och gycklare! 2013/05/21 kl. 15:12 Reply

    Rassaten israel bryter mot FN-resolutioner DAGLIGEN. Men västpolitiker och -media ser INTE detta som ett problem värt att införa sanktioner eller tala om hotet mot världsfreden p g a den sionistiska regimens flagranta övergrepp mot folkrätten. Nejdå. Det är alltjämt tyst.

    Hade Nordkorea inte haft kärnvapen så skulle den ha blivit en Irak eller Libyen för länge sen. Därför skall så många länder i Syd skaffa sig kärnvapen. För då väst skulle leka ”polis” så skulle den få svar med samma mynt. Och vet ju att Väst inte gillar stryck!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: